Úton az optimális megoldás Belföldi fuvarbörze on-line

Rólunk

Miért válassza a Baulogistik ingyenes fuvarbörze rendszerét? 

Több mint 20 éve jelen vagyunk mind a nemzetközi, mind a belföldi fuvarozás területén. Az utóbbi években jelentős változásokon ment át a fuvarozói szakma, a lehetőségek szűkülését főleg a belföldi fuvarozás területén tapasztaljuk.
 
Megbízóink folyamatosan alkalmazkodnak a gazdasági környezethez, a piaci igényekhez. Egyre több partnerünknél tapasztaljuk, hogy csökkenti termelő kapacitását – ez gyakran gyár bezárásokhoz vezet – vagy vevői elvárásaihoz igazítja szállítási igényét.
 
Nekünk fuvarozóknak természetesen meg kell oldanunk ezeket a feladatokat, ki kell szállítanunk ezeket az árukat, melyek többlet távolságot, részrakományok képződését okozzák. A minket is sújtó költségnövekedéseket – üzemanyag, adók, stb. – is figyelembe véve, egyre nehezebb ezeket a feladatokat gazdaságosan megoldani.
 
Napjainkban a belföldi fuvarozói piac szereplői nehéz helyzetben vannak. A termelés csökkenése gondot okoz az ott dolgozóknak, a beszállítóknak, de ugyanakkora gondot okoz a fuvarozóknak is, akiknek addig bejáratott viszonylataik voltak. Most csökkennek a szállítási lehetőségek, és ez kihat a többi megbízóra is. A fuvarozók csak ritkán tudnak kördíjat érvényesíteni, és ha megszűnik egy rakodási lehetőség, az üresen megtett távolságot már nem fedezi a fuvardíj. A veszteséget megpróbálja a még meglévő partnereinél fuvardíj emeléssel fedezni.
 
Ezen probléma orvoslására hoztuk létre a Baulogistik oldalán az ingyenes fuvarbörze rendszert. A fuvarbörze rendszerében megpróbáljuk összehozni a megbízókat, és a fuvarozókat, reményeink szerint ezzel mindkét fél megoldást talál a problémájára.
 
Regisztráljon Ön is a Baulogistik ingyenes online fuvarbörze rendszerébe, találjon magának megfelelő partnereket!
 
Baulogistik - ingyenes fuvarbörze rendszer - csapata.